Velkommen til min hjemmeside med kunst m.m.

Galleri TEX, Strandkærvej 3, Lild Strand, 7741 Frøstrup tlf. 61705759, E-mail: texthetiger@hotmail.com efter den 1. sept. har vi åbent når vi er hjemme eller efter aftale, stadig meget god kunst.

Velkommen til vores hjemmeside

I aften den 2 september spiller vi musik fra kl.19 det bliver så sommerens sidste koncert. Håber på stor fremmøde så vi kan få en hyggelig afslutning på vores musikaftner.

Velkommen til vores hjemmeside

Det er tid at gøre status over året 2020 som mest kom til at stå i coronaens navn. Galleriet havde åbent det meste af sommeren med fin besøg ligesom værelserne var udlejet. Musikken blev der ikke så meget af dog havde vi et par gode aftner og jeg vil gerne takke mine dygtige musikere specielt en tak til Murphy der tog turen fra Svendborg for at spille med os, ligesom en stor tak der alle har hjulpet til for at det kunne gennemføres. Det var samtidig min 30 års jubilæum her i galleriet, jeg havde egentlig tænkt det skulle slutte med vore musikalske aftner, men nu har jeg efter samtale med mine musikere om at lave fire koncerter med inviterede gæster i løbet af sommeren. Jeg har tænkt på at lave lidt musik søndag eftermiddag, akustisk og så kun 2 musikere, mine åbningstider næste år vil blive begrænset meget. Det blev så året hvor Lild Strand fik et kreavitetshus åbenbart noget man tror vil tiltrække tourister, lidt mærkelig når de lokale her ikke ønsker et sådant hus. Det bliver som jeg har skrevet før et sted for at omegnens kunstnere kan få et værested, kan se kunstriget allerede har startet, Mærkelig nok var det ikke projektets formål fra begyndelsen men nu har man jo også fået pengene og kommunens velsignelse med tilskud forstår det ikke når nabohøringen viste man ikke ønskede det, har kommunen mon læst dem. Sjovt nok er alle likes til huset alle udefra kommende altså ikke lokale.Hvad er det Lild Strand skal udvikle sig til man slår så meget på udvikling ikke afvikling det her virker modsat, det er åbenbart ikke gået op for den såkaldte lokale bestyrelse at det er roen og naturen turister kommer for det har jeg nu hørt på i 30 år. Trods alt et godt år for mig og det nye tiltag vil aldrig blive en konkurent for mig.

Velkommen til vores hjemmeside

Så går året 2019 på hæld. Vi havde igen vore musikaftner tak til alle der bidrog til at vi fik nogle dejlige oplevelser. Vi havde nogle aflysninger da vejret ikke var med os. For kort tid siden havde jeg den store sorg at miste een af mine gode venner og musiker Hans Ravn, han døde pludselig uden forudgående sygdom,han vil aldrig blive glemt et dejligt menneske altid glad og positiv du er savnet. Året var ikke særlig travlt men jeg har jo også kun åbent 4 timer dagligt, til næste år holder jeg lukket de 3 første dage i ugen, har tænkt på om jeg skulle spille et par timer om søndageftermiddag til kaffe m.m. Næste år har jeg 30 års jubilæum det ville jeg jo gerne have med, men nu må vi se om helbredet holder.
Så har jeg i år samarbejdet med en engelsk kunstner Gemma Maun som jeg besøger på Rhodos 2 gange om året hun er ved at blive et stort navn hun er specialist i at tegne/male portrætter og dyr. Man kan få lavet et billede ved at aflevere et foto priser fra kr.1.000,- til 2.500,- kan fåes i sort hvid eller farver. Man kan evt google navn Gemma Maun og se mere.

Velkommen til vores hjemmeside

Så gik året 2018 mit 28 år i Galleri Tex. Sommeren var jo dejlig varm og vi havde da også mange gode musikaftner, desvære blev det regnvejr de sidste 3 gange men alt i alt nogle skønne aftner. Vi har i år spillet med orkesteret The Tigers bestående af Mikael Bertelsen, Ivan Tannebæk og undertegede. Vi har haft en del gæstemusikere og jeg vil gerne sige tak til Hans Ravn, Steen Jeppesen, Murphy Mouritsen, Flemming Spenner og en amerikanst trommeslager Gerry og min gode ven fra Tyskland Winfried de Klein som har været her siden 1992. På 1. salen har der også været mange gæster jeg har fået lagt nye gulve over det hele det er blevet rigtig godt. En stor tak skal også lyde til alle mine gode hjælpere uden dem kunne det slet ikke gennemføres. Jeg nåede også ned til mine venner i Grækenland første gang i juni og senere i 14 dage i Oktober, jeg har skiftet hotel bor nu i den Gamle by på pension Olympos nær min yndlingstaverna Livino. Min kære Caddie har det også godt om end vi begge kan se vi har fyldt år for mange gange.

Reklame for vores musikaften hver torsdag i Juli og august

Dejligt billede af min dygtige kunstner Aino Møller kom og mød disse skønne typer her i gårdhaven.

Dette billede kan nu købes som tryk
vi har 2 størrelser
30 X 40 indrammet i sort eller natur ramme. Pris kr.250,-

50 X 70 uindrammet pris kr. 300,

Velkommen til vores hjemmeside

Året 2017 er ved at være forbi i Galleri Tex. Det blev en sommer med ikke alt for godt vejr, specielt vore musikaftner blev hårdt ramt, vi har haft 9 koncerter og kan ikke klage over fremmødet, vi bliver bakket op og derfor spiller vi måske også næste år. Vi har selv stået for musikken i år med The Tigers, Mikael Bertelsen og Ivan Tannebæk som faste musikere. Tak til Hans Ravn som trådte til da Mikael var i andet job. Galleriet har haft en flot udstilling med Johannes Møller tilbage i Lild Strand ligesom jeg har haft et godt samarbejde med Natalia Dolgova, jeg håber på næste år at kunne udstille en samling akvareller af denne dygtige kunstner. Jeg har haft en rigtig god udlejning i år med mange gengangere men også nye gæster. Jeg vil gerne sige tak til alle mine medhjælpere der er skyld i at jeg kan gennemføre mine arrangementer.Jeg vil også gerne takke Carola og Patrick for at sejle en tur på limfjorden med deres 12 meter båd, en dejlig oplevelse. Jeg håber på at helbredet kan klare endnu en sæson så ses vi i 2018. Når jeg er hjemme vil det være muligt at se galleriet vi har stadig masser af god kunst og kunstkort, kan også ringe til mig på 61705759 så vi kan aftale et besøg.

Velkommen til vores hjemmeside

Nu går året 2016 på held. Det har været et godt år med mange besøgende i galleriet og på vore værelser.Igen i år var vejret ikke så venlig stemt til vore torsdagsaftner, jeg er trods det tilfreds med fremmødet vi havde mange skønne aftner. I år havde jeg valgt at spille med musikerne fra The Tigers, Mikael Bertelsen og Ivan Tannebæk et par dygtige musikere som jeg nyder at spille sammen med, også en tak til Hans Ravn som velvilligt trådte til da Mikael skulle spille i København. Det var så året hvor The Tigers genopstod efter at have ligget stille siden midt i 1963. Vi spillede til 60 musik i teatersalen i Thisted og siden da har der været stor interesse for bandet.Det var også året hvor jeg mistede min gode ven og musiker Henning Mayann, vi spillede sammen i Hjardemaal og med Vagn ligesom han altid var villig til at give en hånd med ved vore musikaftner. 

Velkommen til vores hjemmeside

Året 2015 har været et godt år, selvom vejret i Juli ikke var så heldigt det blev der rettet op på i August med meget solskin. Vi har haft mange gode musikaftner pænt besøgt og jeg takker alle de dygtige musikere der har spillet sammen med mig bla. Steen Jeppesen, Hans Ravn, Ivan Tannebæk, Bruno Haastrup, Mikael Bertelsen, Anne Isaksen og Winfried de Klein, ligesom jeg takker for den store opbakning af gæster der trofast møder op. Jeg har haft stor glæde af den lukkede gårdhave specielt i år hvor det har været koldt og blæsende. Værelserne på 1 salen har også været godt udlejet og jeg har mødt masser af spænende gæster som har udtrykt at de ville komme igen. Havde i år besøg af mine gode venner fra Tyskland Ninna og Obo med børnene Lene og Mikkel. I år har jeg igen haft udstilling i udhuset her har Flemming H. og Olox haft deres billeder, i de andre lokaler har jeg haft Natalia Dolgova, Aino Møller, Jorit Tellervo, Ole Kortzau og Jørgen Glud. Der blev også tid til en tur til mit elskede Rhodos håber på en lille tur senere på året. Caddie er igen kommet sig over sin skade og den glæder alle de børn der kommer på besøg.

Velkommen til vores hjemmeside

2014 blev et rigtigt godt år, vejret har været med os ihvertfald i juli måned, august var lidt mere ustadigt, vi havde nogle gode torsdagsaftner hvor vi som noget nyt havde besøg af Beatrio et orkester der spiller beatlesmusik det var populært, ellers har den gamle garde spillet. En tak til Steen Jeppesen, Henning Mayann, Ivan Tannebæk, Mikael Bertelsen, Søren Ladegaard, Hans Ravn, Mathilde Vilsen og Bruno Haastrup. I år har vi fået renoveret gårdhaven med en ny tilbygning og garage hvilket har skabt en næsten lukket gårdmiljø. På værelserne har der boet mange hyggelige gæster som befandt sig godt og bestemt ville vende tilbage så alt i alt tegner fremtiden sig godt. I galleriet har vi haft Aino Møller med malerier og kakler, Flemming H. akvarel og akryl, Jorit Tellervo akvarel, Ole Kortzau akvarel og her sidst på året har vi igen fået Natalia Dolgova akvarel og akryl, Natalia var i mange år på Kirsten Kjær.Det var også året hvor jeg rundede et skarpt hjørne, hvor jeg havde besøg af en del gode venner på en dejlig sommerdag her i gårdhaven. Caddie har også haft et godt år selv om den kom til skade her sidst på året og måtte indlægges på dyreklinik i 8 dage hos Kevin Malle i Hanstholm en dyrlæge jeg varmt kan anbefale. Desvære mistede jeg min udekat sorte september, den havde været i slagsmål og fået beskadiget sit øje det var jeg meget ked af for det var en dejlig stor og stærk kat. Et par ture til mit elskede Rhodos blev det også til i juni og oktober.

FRA GÅRDHAVEN.

I 2013 havde vi 7 musikalske aftner, vejret var som sædvanlig ikke for godt, det bliver altid koldt torsdag aften, men trods det var der pænt besøgt. Vi havde i løbet af sommeren forskelligt musik, Bruno spillede på sin hammonika, vi havde en aften med country musik sammen med Hans Ravn og Søren Ladegaard, vi havde et par aftner med 60 musik fremført af Michael Bertelsen, Henning Mayann, Søren Ladegaard. Vi har været så heldige at flere har optaget musikken, det ligger nu på youTube under navnene Else Dam og Lildstrand hvis man har lyst til at høre hvad vi spiller.

FRA GÅRDHAVEN.

Sæsonen 2013 er ved at være slut nordjyske skrev : Hyggen og traditionen har indfundet sig igen i Lild Strand, idet Galleri Tex nu, som traditionen byder, har en sommerudstilling med  gamle-og ny- kendinge. Plus de sædvanlige torsdagsaftener, hvor der er gang i både cafe og musik ved galleriet. Det varer ved til slutningen af august, siger Tex, der jo af myndighederne kendes som Tage Langballe, musiker og gallerist.
Ved indgangen til galleriet ser man i år en ny kunstner, i hvert fald hos Tex, nemlig Annette Falk Lund fra Amtoft, som nu også er i stald her, og som viser nogle af sine kendte naivistisk-ekspressionistiske sommerbilleder, men som også viser nogle mere sarte landskabsbilleder med motiver fra hendes bopæl ved Feggesund. Ved indgangen  også, sådan som det har været i flere år, Aino Møllers store naivistisk-humoristiske parafraser over Kroyers hiphiphurra haveselskab i Skagen nok i en feministisk vinkel og i hvert fald nogle badescener, der fortæller en historie som beskueren selv må tænke eller tolke sig frem til. Længere inde i galleriet hænger et par billeder af hendes bror Johannes E. Møller, familien er kommer i Lild Strand siden 1986, som også tæller Ainos datter og dennes far Lars HUG. Ved siden af et par andre kendinge akvarelmaleren og læreren Ole Kortzau samt illustratoren Flemming H og dennes hustru Jorit Tellervo. Udstillingen slutter omkring September. Der er dog stadig masser af billeder i galleriet som man kan se ved henvendelse i privaten eller evt. aftale en tid på 61705759. I år har vi solgt Thy Øko is det har været rigtig godt, kunderne har været godt tilfreds.

FRA GÅRDHAVEN.

Besøg vor hyggelige gårdhave hvor man kan nyde en forfriskning vi har i løbet af sommeren diverse arrangementer. Vi har lejligheder på 1. salen så det er muligt at overnatte, og fra balkonen har en smuk udsigt over vesterhavet.

ET PAR HERLIGE UNGER DER BOEDE PÅ 1. SALEN.

Galleri Tex har eksisteret siden 1990. Vi har gennem årene haft udstilling hver sommer med forskellige kunstnere. Vi har i flere år haft vore faste kunstnere Flemming H., Johannes Møller, Jeanette Lüscher, Aino Møller, Jorit Tellervo og Jørgen Glud. I år har vi for første gang multikunstneren Ole Kortzau med omkring 70 værker ligesom vi i år også har Aino Møller.

RIDERNE PÅ BULBJERG.

I 2011 havde jeg den store sorg at miste den sidste af mine søskende min bror Arne, det i sig selv er hårdt, men når man så samtidig skal slås med advokat og ejendomsmægler bagefter gør det jo ikke bedre. Min bror havde valgt at give sine penge til velgørende formål, men de fleste penge gik op i hat og briller fordi bobestyreren Steen Marslev, Holbæk havde givet frit slag for salg af min brors ejendom, med et fast salær og  dokumenterede udgifter. Brdr. Jørgensens ejendomshandel mente at huset kunne koste kr. 795.000,- selvfølgelig med den bagtanke at få lov at sælge huset. Jeg mente at vurderingen var alt for høj, fra min tid som bankbestyrer har jeg i en årrække vurderet ejendomme. Huset blev solgt for kr.375.000,- da ejendomsmægleren åbenbart havde overvurderet sine evner og taget munden for fuld, for dette fik Hr. Jørgensen kr. 98.000,-, det værste er faktisk at huset kunne være solgt for kr. 500.000,- lige efter min brors død til en nabo , så Brdr. Jørgensens ejendomshandel Home i Holbæk ved Michael Jørgensen endte med at blive et dyrt bekendskab, det skal dog siges at han har været i sin gode ret rent juridisk, men moralsk forkastelig.Jeg har da stadig mange gode venner i Holbækområdet, idet jeg altid har sat en ære i at behandle kunderne ordentlig. Jeg ville nok ikke ligefrem anbefale ovennævnte ejendomshandel hvis jeg skulle handle ejendom.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

jytte boerge | Svar 24.04.2021 10:26

forespoergsel...fra Wien...vi har besoegt galleriet mange gange, men det seneste besoeg ligger 3-4 aar tilbage. erdu nu paa rhodos eller i lild strand??

Annelise Søndengaard | Svar 26.12.2020 16:15

Det har du helt ret i , Tex det du skriver om Kreativitetshuset .
Det samme gælder i øvrigt osse turisternes ønsker om at få os med i nationalpark Thy.

Bjarne Hjorth | Svar 29.07.2019 21:29

Vi havde en dejlig uge i Lild Strand i 2018 bl.a. med en fin musikaften hos jer sammen med nogle nordmænd. Vi overvejer seriøst at kigge inden for i 2020.

Kim Ramsberg Vølund | Svar 27.07.2019 03:48

Jette, smiler, er det Dig, - ved godt at det lyder åndssvagt,har svært ved at finde Dig, - Jer ! -
kærlig Hilsen Kim Ramsberg ( min fars navn ) Vølund

Tage Langballe | Svar 16.03.2019 18:18

Ring venligst 61705759

Diana | Svar 14.03.2019 19:01

hej, er der mulighed for at leje to cykler hos jer? mvh diana

Johannes Padberg | Svar 01.06.2017 22:45

Hi Tex,
viele Grüße aus München!
Freuen uns schon sehr auf ein baldiges Wiedersehen!
Johannes

Aksel Striim | Svar 12.09.2016 16:29

Hej Tex. Jeg skriver lige som lovet.
Katrine og jeg vil komme i løbet af torsdag formiddag den 29./9. og vil drage afsted lørdag formiddag den 1./10..

Jakob Kolind | Svar 01.03.2016 21:53

Hej Tage
Fint
Har vi så en aftale - eller hvordan skal jeg forholde mig.
Iøvrigt har jeg sendt en almindelig mail til jeres mail-adresse

Tage Langballe 01.03.2016 23:55

Ja det er ok har ikke fået mailen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 19:19

Ring på 61705759

...
03.11 | 18:59

Ja det er muligt størrelse.

...
03.11 | 18:58

Ja det er muligt af få sendt. Hvor stort med eller uden ramme?

...
03.11 | 16:58

Hej med jer. Er det muligt at få en plakat sendt med posten? Mvh Signe

...
Du kan lide denne side