Velkommen til min hjemmeside med kunst m.m.

Galleri TEX, Strandkærvej 3, Lild Strand, 7741 Frøstrup tlf. 61705759, E-mail: texthetiger@hotmail.com efter den 1. sept. har vi åbent når vi er hjemme eller efter aftale, stadig meget god kunst.

Reklame for vores musikaften hver torsdag i Juli og august

Dejligt billede af min dygtige kunstner Aino Møller kom og mød disse skønne typer her i gårdhaven.

Velkommen til vores hjemmeside

Året 2017 er ved at være forbi i Galleri Tex. Det blev en sommer med ikke alt for godt vejr, specielt vore musikaftner blev hårdt ramt, vi har haft 9 koncerter og kan ikke klage over fremmødet, vi bliver bakket op og derfor spiller vi måske også næste år. Vi har selv stået for musikken i år med The Tigers, Mikael Bertelsen og Ivan Tannebæk som faste musikere. Tak til Hans Ravn som trådte til da Mikael var i andet job. Galleriet har haft en flot udstilling med Johannes Møller tilbage i Lild Strand ligesom jeg har haft et godt samarbejde med Natalia Dolgova, jeg håber på næste år at kunne udstille en samling akvareller af denne dygtige kunstner. Jeg har haft en rigtig god udlejning i år med mange gengangere men også nye gæster. Jeg vil gerne sige tak til alle mine medhjælpere der er skyld i at jeg kan gennemføre mine arrangementer.Jeg vil også gerne takke Carola og Patrick for at sejle en tur på limfjorden med deres 12 meter båd, en dejlig oplevelse. Jeg håber på at helbredet kan klare endnu en sæson så ses vi i 2018. Når jeg er hjemme vil det være muligt at se galleriet vi har stadig masser af god kunst og kunstkort, kan også ringe til mig på 61705759 så vi kan aftale et besøg.

Velkommen til vores hjemmeside

Nu går året 2016 på held. Det har været et godt år med mange besøgende i galleriet og på vore værelser.Igen i år var vejret ikke så venlig stemt til vore torsdagsaftner, jeg er trods det tilfreds med fremmødet vi havde mange skønne aftner. I år havde jeg valgt at spille med musikerne fra The Tigers, Mikael Bertelsen og Ivan Tannebæk et par dygtige musikere som jeg nyder at spille sammen med, også en tak til Hans Ravn som velvilligt trådte til da Mikael skulle spille i København. Det var så året hvor The Tigers genopstod efter at have ligget stille siden midt i 1963. Vi spillede til 60 musik i teatersalen i Thisted og siden da har der været stor interesse for bandet.Det var også året hvor jeg mistede min gode ven og musiker Henning Mayann, vi spillede sammen i Hjardemaal og med Vagn ligesom han altid var villig til at give en hånd med ved vore musikaftner. 

Velkommen til vores hjemmeside

Året 2015 har været et godt år, selvom vejret i Juli ikke var så heldigt det blev der rettet op på i August med meget solskin. Vi har haft mange gode musikaftner pænt besøgt og jeg takker alle de dygtige musikere der har spillet sammen med mig bla. Steen Jeppesen, Hans Ravn, Ivan Tannebæk, Bruno Haastrup, Mikael Bertelsen, Anne Isaksen og Winfried de Klein, ligesom jeg takker for den store opbakning af gæster der trofast møder op. Jeg har haft stor glæde af den lukkede gårdhave specielt i år hvor det har været koldt og blæsende. Værelserne på 1 salen har også været godt udlejet og jeg har mødt masser af spænende gæster som har udtrykt at de ville komme igen. Havde i år besøg af mine gode venner fra Tyskland Ninna og Obo med børnene Lene og Mikkel. I år har jeg igen haft udstilling i udhuset her har Flemming H. og Olox haft deres billeder, i de andre lokaler har jeg haft Natalia Dolgova, Aino Møller, Jorit Tellervo, Ole Kortzau og Jørgen Glud. Der blev også tid til en tur til mit elskede Rhodos håber på en lille tur senere på året. Caddie er igen kommet sig over sin skade og den glæder alle de børn der kommer på besøg.

Velkommen til vores hjemmeside

2014 blev et rigtigt godt år, vejret har været med os ihvertfald i juli måned, august var lidt mere ustadigt, vi havde nogle gode torsdagsaftner hvor vi som noget nyt havde besøg af Beatrio et orkester der spiller beatlesmusik det var populært, ellers har den gamle garde spillet. En tak til Steen Jeppesen, Henning Mayann, Ivan Tannebæk, Mikael Bertelsen, Søren Ladegaard, Hans Ravn, Mathilde Vilsen og Bruno Haastrup. I år har vi fået renoveret gårdhaven med en ny tilbygning og garage hvilket har skabt en næsten lukket gårdmiljø. På værelserne har der boet mange hyggelige gæster som befandt sig godt og bestemt ville vende tilbage så alt i alt tegner fremtiden sig godt. I galleriet har vi haft Aino Møller med malerier og kakler, Flemming H. akvarel og akryl, Jorit Tellervo akvarel, Ole Kortzau akvarel og her sidst på året har vi igen fået Natalia Dolgova akvarel og akryl, Natalia var i mange år på Kirsten Kjær.Det var også året hvor jeg rundede et skarpt hjørne, hvor jeg havde besøg af en del gode venner på en dejlig sommerdag her i gårdhaven. Caddie har også haft et godt år selv om den kom til skade her sidst på året og måtte indlægges på dyreklinik i 8 dage hos Kevin Malle i Hanstholm en dyrlæge jeg varmt kan anbefale. Desvære mistede jeg min udekat sorte september, den havde været i slagsmål og fået beskadiget sit øje det var jeg meget ked af for det var en dejlig stor og stærk kat. Et par ture til mit elskede Rhodos blev det også til i juni og oktober.

FRA GÅRDHAVEN.

I 2013 havde vi 7 musikalske aftner, vejret var som sædvanlig ikke for godt, det bliver altid koldt torsdag aften, men trods det var der pænt besøgt. Vi havde i løbet af sommeren forskelligt musik, Bruno spillede på sin hammonika, vi havde en aften med country musik sammen med Hans Ravn og Søren Ladegaard, vi havde et par aftner med 60 musik fremført af Michael Bertelsen, Henning Mayann, Søren Ladegaard. Vi har været så heldige at flere har optaget musikken, det ligger nu på youTube under navnene Else Dam og Lildstrand hvis man har lyst til at høre hvad vi spiller.

FRA GÅRDHAVEN.

Sæsonen 2013 er ved at være slut nordjyske skrev : Hyggen og traditionen har indfundet sig igen i Lild Strand, idet Galleri Tex nu, som traditionen byder, har en sommerudstilling med  gamle-og ny- kendinge. Plus de sædvanlige torsdagsaftener, hvor der er gang i både cafe og musik ved galleriet. Det varer ved til slutningen af august, siger Tex, der jo af myndighederne kendes som Tage Langballe, musiker og gallerist.
Ved indgangen til galleriet ser man i år en ny kunstner, i hvert fald hos Tex, nemlig Annette Falk Lund fra Amtoft, som nu også er i stald her, og som viser nogle af sine kendte naivistisk-ekspressionistiske sommerbilleder, men som også viser nogle mere sarte landskabsbilleder med motiver fra hendes bopæl ved Feggesund. Ved indgangen  også, sådan som det har været i flere år, Aino Møllers store naivistisk-humoristiske parafraser over Kroyers hiphiphurra haveselskab i Skagen nok i en feministisk vinkel og i hvert fald nogle badescener, der fortæller en historie som beskueren selv må tænke eller tolke sig frem til. Længere inde i galleriet hænger et par billeder af hendes bror Johannes E. Møller, familien er kommer i Lild Strand siden 1986, som også tæller Ainos datter og dennes far Lars HUG. Ved siden af et par andre kendinge akvarelmaleren og læreren Ole Kortzau samt illustratoren Flemming H og dennes hustru Jorit Tellervo. Udstillingen slutter omkring September. Der er dog stadig masser af billeder i galleriet som man kan se ved henvendelse i privaten eller evt. aftale en tid på 61705759. I år har vi solgt Thy Øko is det har været rigtig godt, kunderne har været godt tilfreds.

FRA GÅRDHAVEN.

Besøg vor hyggelige gårdhave hvor man kan nyde en forfriskning vi har i løbet af sommeren diverse arrangementer. Vi har lejligheder på 1. salen så det er muligt at overnatte, og fra balkonen har en smuk udsigt over vesterhavet.

ET PAR HERLIGE UNGER DER BOEDE PÅ 1. SALEN.

Galleri Tex har eksisteret siden 1990. Vi har gennem årene haft udstilling hver sommer med forskellige kunstnere. Vi har i flere år haft vore faste kunstnere Flemming H., Johannes Møller, Jeanette Lüscher, Aino Møller, Jorit Tellervo og Jørgen Glud. I år har vi for første gang multikunstneren Ole Kortzau med omkring 70 værker ligesom vi i år også har Aino Møller.

RIDERNE PÅ BULBJERG.

I 2011 havde jeg den store sorg at miste den sidste af mine søskende min bror Arne, det i sig selv er hårdt, men når man så samtidig skal slås med advokat og ejendomsmægler bagefter gør det jo ikke bedre. Min bror havde valgt at give sine penge til velgørende formål, men de fleste penge gik op i hat og briller fordi bobestyreren Steen Marslev, Holbæk havde givet frit slag for salg af min brors ejendom, med et fast salær og  dokumenterede udgifter. Brdr. Jørgensens ejendomshandel mente at huset kunne koste kr. 795.000,- selvfølgelig med den bagtanke at få lov at sælge huset. Jeg mente at vurderingen var alt for høj, fra min tid som bankbestyrer har jeg i en årrække vurderet ejendomme. Huset blev solgt for kr.375.000,- da ejendomsmægleren åbenbart havde overvurderet sine evner og taget munden for fuld, for dette fik Hr. Jørgensen kr. 98.000,-, det værste er faktisk at huset kunne være solgt for kr. 500.000,- lige efter min brors død til en nabo , så Brdr. Jørgensens ejendomshandel Home i Holbæk ved Michael Jørgensen endte med at blive et dyrt bekendskab, det skal dog siges at han har været i sin gode ret rent juridisk, men moralsk forkastelig.Jeg har da stadig mange gode venner i Holbækområdet, idet jeg altid har sat en ære i at behandle kunderne ordentlig. Jeg ville nok ikke ligefrem anbefale ovennævnte ejendomshandel hvis jeg skulle handle ejendom.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Johannes Padberg | Svar 01.06.2017 22.45

Hi Tex,
viele Grüße aus München!
Freuen uns schon sehr auf ein baldiges Wiedersehen!
Johannes

Aksel Striim | Svar 12.09.2016 16.29

Hej Tex. Jeg skriver lige som lovet.
Katrine og jeg vil komme i løbet af torsdag formiddag den 29./9. og vil drage afsted lørdag formiddag den 1./10..

Jakob Kolind | Svar 01.03.2016 21.53

Hej Tage
Fint
Har vi så en aftale - eller hvordan skal jeg forholde mig.
Iøvrigt har jeg sendt en almindelig mail til jeres mail-adresse

Tage Langballe 01.03.2016 23.55

Ja det er ok har ikke fået mailen

Jakob Kolind | Svar 01.03.2016 11.26

Hej Tex
Vi er 2 voksne, der skal på cykeltur.
Kan vi overnatte hos jer fra d.20 - 21 maj?

Tage Langballe 01.03.2016 21.22

Hey Jakob detkan godt lade sig gøre værelserne er optaget fra den 22 maj. Med venlig hilsen Tex

Henrik Sødequist | Svar 25.05.2015 19.12

Hej Tex! Tak for et hyggeligt gensyn i galleriet..vi kommer tilbage senere i år Malerierne er kommet på væggen! God ferie sydpå! Per/Henrik, Aalborg

Olaf Wünn | Svar 23.03.2015 10.51

Hej Tex, freuen uns schon riesig auf Lild Stand, kommen am 03.04. Soll ich meine Motorsäge mitnehmen? Sag bitte kurz bescheid, Olaf.wuenn@eu.takata.com

Solveig Eriksen | Svar 19.12.2014 22.09

Hej Tex. Vi ses i Nr. Vorupør til vinterbadefestival. Har lige fået program og ser, at du skal spille. Jeg bor i Hundested. Måske husker du mig. På gensyn

Henrik Sødequist | Svar 22.10.2014 23.43

Hej Tex! Jeg var forbi galleriet i fredags ved 11.30-tiden sammen med en kollega fra DUS Filstedvej i Aalborg. Vi savner koloni-turen til Bulbjerg/Lild Strand..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 14:30

Hej Tex.
Tak for en behagelig samtale med dig angående booking af værelse fra på fredag den 30/6 - 6-7/juli. Vi ses på fredag. Venlig hilsen Kirstine

...
14.06 | 07:50

Kære Tage ! Invitation !
D25/6 Sødring Kirke kl 13.
Festlighed i Forsamlingshuset bagefter
Tag din Guitar med & gi et nr.j

...
08.06 | 07:32

Swinging Blue Jeans, et af de bedste 60'er orkestre nogensinde, havde jeg i Stoholm Kultur og Idrætscenter, i 90'erne.

...
01.06 | 22:45

Hi Tex,
viele Grüße aus München!
Freuen uns schon sehr auf ein baldiges Wiedersehen!
Johannes

...
Du kan lide denne side